Videoovervågning – den nemme løsning med den store virkning

21 February 2023
Anna Marie Aggerholm
image

Flere og flere vælger videoovervågning både som forebyggelse og som bevisførelse

Der er ingen tvivl om, at videoovervågning har stor præventiv virkning på indbrud og hærværk. Det er alle indbrudstyves skræk. 
 
Hvad enten du vælger at installere systemet på din privatadresse eller i din virksomhed, vil det være en rigtig god investering. Det giver ekstra tryghed både for din familie og for dine medarbejdere.

Individuelle behov

En familie på fire har naturligvis ikke samme tekniske behov som en virksomhed med mange medarbejdere. Derfor er ikke kun prisen den afgørende parameter, når man skal vælge udstyr. Det dyreste er ikke nødvendigvis det bedste til dit behov.
 
Der er flere ting at tage stilling til, når du skal vælge udstyr, eksempelvis:
 
• Indendørs contra udendørs overvågning – eller begge dele
• Batteridrevet
• Solcelledrevet
• Zoom
• Infrarødt lys
 
Teknologien er nu så langt fremme, at der er forskellige muligheder for at gemme optagelser fra et overvågningskamera. Nogle gemmer kun ved bevægelse, andre optager konstant.

Tryghed i hverdagen

Specielt i et privat hjem er behovet for tryghed stort. Når børnene er alene hjemme, og når familien er på ferie, er behovet ekstra stort. De fleste løsninger tilbyder, at du kan downloade en app på din telefon, så du til enhver tid kan tjekke dit tomme hus.
 
Har du en hund eller en kat, kan du sætte videoovervågning op i det rum, hvor de opholder sig mest. Det kan give ro i sindet at vide, at dit kæledyr har det godt i løbet af arbejdsdagen.
 
videoovervågning
 
 
Endelig kan det give en ekstra sikkerhed at vide, at der sidder et klistermærke på havelågen eller postkassen, der informerer om videoovervågning af huset. Det vil med stor sikkerhed betyde, at en eventuel indbrudstyv vurderer, at det ikke er umagen værd at bryde ind.

Videoovervågning i virksomheder kan handle om både at registrere, hvem der kommer ind i receptionen, og hvem der færdes på parkeringspladsen. Lad din valgte leverandør fortælle dig om de mange muligheder.

More articles