Vælg yderdørene med omhu

29 juni 2022
Niels Geckler

editorial

Facadedøren er en meget vigtig del af det samlede æstetiske indtryk, som man får af boligen. Du finder et flot udvalg hos klarfonster.se.

Dine gæster vil også se hoveddøren som det første, når de ankommer og måske vente et øjeblik foran døren uden at have noget at tage sig til, andet end at glo på døren. Det er derfor essentielt for det indtryk, man som besøgende får af dit hjem, at hoveddøren afspejler dine æstetiske ønsker. En pæn hoveddør giver et positivt første indtryk hos den besøgende og med en dør, der modsvarer din personlige smag får du fortalt besøgende lidt om hvem du er og givet et personligt første indtryk – ikke bare af huset men af dig selv, din familie og dit hjem.

Ytterdörrar

Vælg hoveddøren med omhu

Det er ikke ligegyldigt hvilken dør du vælger som din hoved- eller facadedør. Og der er meget at vælge imellem. Skal der være et lille vindue, i givet fald hvilken form skal det så have, skal det fylde meget på døren ? Og skal døren have sin naturlige træfarve med det brune farvespil og træets årer, eller skal det være en malet dør ? Og hvis døren skal være maler, skal man så holde sig til den klassiske og stilfulde hvide farve – som måske er lidt kedelig, for du kan jo også vælge en mere markant farve, der spiller godt sammen med husets farve og måske også med omgivelserne?

Der er også mulighed for at vælge forskellige materialer, når det handler om hoveddøren. Traditionelt har vi her i landet altid brugt trædøre. Men man kan også få en kombineret træ og alu dør, lige som man ser det med vinduesrammer. Sådan en dør har forskellige fordele i forhold til en dør udelukkende af træ. Uanset hvad du vælger kan du få certificeret bæredygtigt træ.

Flere Nyheder