Tilskud til varmepumpe – alt du skal vide

25 oktober 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Er du ved at bestille en varmepumpe hjem til din bolig? Så er der god grund til at stoppe op engang. Du har nemlig mulighed for at få tilskud til din varmepumpe – og det er selvfølgelig noget, du skal benytte dig af. 

Disse ting kan være gode at vide om tilskud til varmepumpe 

Få op til 25.000 kr. i håndværkerfradrag

Der kan være et fint tilskud at hente, når du skal have en varmepumpe. Rent faktisk kan der være op til 25.000 kr. at gøre godt med, hvis du benytter dig af håndværkerfradraget. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på, at de 25.000 kr. kun er rettet mod de mandetimer der bruges på at installere varmepumpen og eventuelt samtidig at fjerne et oliefyr, træpillefyr eller gasfyr. Du kan derfor ikke få en besparelse på selve varmepumpen. 

Kombiner håndværkerfradraget med Reduceret elafgift 

Når det kommer til tilskud til din varmepumpe, så skal du vide, at du kan kombinere håndværkerfradraget med Reduceret elafgift. Det er selvfølgelig også noget, du kan høre mere om ved det firma, som du bestiller varmepumpen ved.

Vær opmærksom på kravene ift. at få tilskud 

Det er værd at nævne, at der er forskellige krav, der skal overholdes for at du kan få tilskud til din varmepumpe. Hvis vi kigger på håndværkerfradraget, så kan det kun gives, når der er tale om boligforbedringer, du skal betale elektronisk så du kan fremvise en faktura på din betaling, du skal gemme den dokumentation der er på det udførte arbejde og som tidligere nævnt, så dækker fradraget kun arbejdsløn. 

Vil du vide mere om tilskud til varmepumpe?

Kunne du tænke dig at lære endnu mere om tilskud til din kommende varmepumpe? Så forhør dig gerne ved dem, du enten køber eller lejer varmepumpen af. De har helt sikkert godt styr på dine muligheder. 

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?