Sådan får man lige hurtigt skab et spil med en beachvolleybold

19 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan hygge sig med sådan beachvolleybold mange steder, hvis man bare ligger derhjemme i haven og skal lege med en bold, der ikke går ondt at blive ramt af, medmindre man sparker eller slår virkelig hårdt på den.

Det er også en god badebold at benytte som, hvis man er i en pool eller befinder sig ude i havet.

Man bør dog nok ikke spille med den udenfor, hvis man har dækket op til middag på terrassen eller lignende.

Men stadig er en beachvolleybold jo til for at spille beachvolley med, og det kan man tage mere eller mindre seriøst, men heldigvis er det et spil, som der er nogenlunde hurtigt at sætte sig ind i grundreglerne, og hvis man så bare tager det mindre seriøst, så skal man nok få en sjov leg ud af det.

Desuden kan man hurtigt lave sådan en bane på en strand at spille på.

Gør klar til at spille med den beachvolleybold

Hvis du har set sådan en beachvolleykamp på TV, så har du nok set, at banen er markeret tydeligt op med streger og lignende.

Men man kan faktisk lave den utroligt provisorisk, hvor man kan nøjes med at markere den i sandet; men hvis man kommer til at udviske den, så kan man opdele enderne med nogle remedier, man har med på stranden.

Det kan så være svært at afgøre, om bolden er ude eller inde, men hvis man som sagt ikke tager det så alvorligt, så bliver det også en sjov del af det.

Som net kan man jo nøjes med at have to pinde med en snor udspændt mellem dem, men selv her kan man bare nøjes med at forestille sig nettet, og så spille opad efter bedste evne.

Det er en god måde at motionere på, og man kan tiltrække folk på stranden til at være med, så man kan være mange eller få i et spil.

Bolden kan dog ikke undværes, og den finder du her: https://vshop.dk/shop/587-beachvolleybolde/ 

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?