Professionel tandlægeklinik gør dig tryg

15 marts 2021
Tina Høy

Skal du vælge en ny tandlæge i Esbjerg? Det kan godt være en jungle at vælge tandlæge, da der er så mange valgmuligheder. Det er et vigtigt valg, da dine tænder betyder meget for din sundhed og velvære, og det betyder meget, at man kan føle sig tryg ved sin tandlæge.

Måske har du det fint med at gå til tandlæge og tænker på, at det skal være dygtige fagfolk, og at priserne ikke skal være urimelige. Måske har du mere eller mindre tandlægeskræk og prioriterer, at det er nogle mennesker, der får dig til at føle dig tryg, kan forstå din angst og lytter til dig.

Tryg og kompetent behandling i Tandlægehuset

Tandlægehuset i Bramming ved Ulf Kretzschmer går op i, at du har det godt, når du er hos dem. Der er ikke andre, der tager styringen, hvis du ikke ønsker det – og det er dit valg, hvad de må gøre for dig. De lytter og kan garantere en professionel og kompetent behandling. De er naturligvis medlem af Tandlægeforeningen og har derfor overenskomst med den offentlige sygesikring, og derfor har de en stor praksisforsikring. 

Muligheder hos Tandlægehuset

Du kan:

– Få huske-sms’er
– Betale med kontanter, Dankort, MobilePay eller girokort (FIK-kort)
– Dele behandlingen op i rater ved en større behandling

De har:

– Elektronisk afregning med Sygeforsikringen “danmark”
– Samarbejde med Dansk Tandforsikring
– Kørestolsrampe ved bagindgangen

Du bedes melde afbud, hvis det er nødvendigt, så hurtigt som muligt og senest to dage før. Hvis du bliver syg, så ring med det samme. Hvis du udebliver flere gange, bliver de nødt til at sende en regning, der dog ikke dækker deres omkostninger ved ventetiden.

Der kan opstå ventetid, selv om klinikken arbejder for det modsatte, og du kan tage kaffe, te eller vand i ventetiden.

Husk venligst at informere om nyt medlemskab af Sygesikring “danmark” mm.,  og om du har fået en sygdom eller er gravid.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?