Optimalt træningsudbytte med en waist trainer

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Slås du med en genstridig talje som ikke lader dig opnå den eftertragtede V eller X shape? Så kan du med fordel anskaffe dig en waist trainer.

Hvordan bruger jeg en waist trainer?

En waist trainer er designet til anvendelse under træning. Med en waist trainer sikrer du at du bruger de rette muskler når du træner, og dermed holder den rette positur. Dette er det primære formål med en waist trainer.

Nogle waist trainer modeller har en sekundær funktion som handler om at opvarme området omkring din talje og dermed øge blod gennemstrømningen i dette område. Dette kan fremme et vægt tab og dermed have en gavnlig effekt på din skikkelse. En sådan waist trainer er også kaldet for en waist trimmer, og er som regel fremstillet i neopren.

Får jeg bedre mave muskler af en waist trainer?

En waist trainer er tænkt som støtte til – ikke træning af – din core muskulatur. Med en waist trainer får du hjælp til at opretholde en formålstjenlig positur under eksempelvis cardio eller vægt træning, således at du ikke belaster kroppen forkert. En waist trainer hjælper faktisk maven og lænden med at slappe af så du bruger de rette muskler under et løft. Og med en neopren waist trimmer kan du samtidig øge blodgennemstrømningen i de fedt depoter der findes omkring mave og talje.

Selv om punkt forbrænding ikke kan lade sig gøre er der dog meget der tyder på at opvarmning af vævet kan medføre frigivelse af fedtsyrer fra disse problem områder således at disse forbrændes hurtigere. Og samtidig er der evidens for at selv samme opvarmning kan forårsage fænomenet lipolyse.

Hvor kan jeg købe en god waist trainer?

Hvis du således søger en god og funktionel waist trainer kan du med fordel købe denne i den online shop på Only-Approved.dk

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?