Ny badekar emalje med en reemaljering

07 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du blandt de mange mennesker som sætter pris på luksus og welleness i hverdagen? Så er du sikkert glad for dit rummelige badekar.

Det er skønt at kunne fylde karret til randen med varmt vand, tilsætte duftende olier eller blødgørende salte, og så lægge sig til rette mens stress og spændinger stille og roligt fordamper. Nogle foretrækker blid musik samt levende lys på bassin kanten – og andre dæmper blot lyset i loftet og slapper af i ophøjet stilhed.

Uanset hvad kan et lækkert og rummeligt badekar danne rammen omkring hyggelige spa aftener inden for hjemmets fire trygge vægge. Og derfor bør du passe godt på dit lækre badekar.

Mit badekar er ikke spor lækkert – hvad gør jeg?

Hvis du aldrig bruger dit badekar mere fordi det er blevet slidt og misfarvet i emaljen har du sikkert overvejet at skrotte det til fordel for et nyt et af slagsen. Her bør du dog tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig slet ikke sikkert det er nødvendigt.

Det er meget besværligt at skille sig af med et badekar – og det er ikke helt billigt at anskaffe et nyt heller. Du kan i stedet vælge at lade det gamle badekar reemaljere. På den måde kan du sagtens få det gamle, slidte badekar til at fremstå smukt og skinnende som var det ganske nyt. Og det til en brøkdel af prisen for en udskiftning af karret.

Hvad er en reemaljering?

En reemaljering er en proces ved hvilken emaljen i dit badekar fjernes og erstattes med en ny. For en erfaren badekarsmaler tager det kun omtrent fire timer at foretage en reemaljering. Og allerede efter et døgn er emaljen hærdet tilstrækkeligt til at du atter kan tage dit badekar i brug.

Få et skarpt tilbud på renovering af dit gamle badekar på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?