Nøjes du med kun én dejlig feriebolig?

11 februar 2019
Troels Nielsen
Nøjes du med kun én dejlig feriebolig?

Det er dejligt at holde ferie

Der er mange dejlige steder, hvor du og din familie kan holde skønne ferier. Og nogle steder bliver I bare så forelsket i, at I får lyst til at komme der igen og igen. Det kan eksempelvis være i Frankrig, Spanien, Italien eller måske New York.

Tænk nu, hvis I rent faktisk fandt nogle lokationer, som samlet set bare havde alt, hvad I kunne drømme om – skønt klima, god mad, god vin, kystnært, altid god beliggenhed, attraktioner, måske mulighed for shopping, nemt at komme til, lækker finish og gode materialer. Så ville det da være perfekt at vide, at I altid havde mulighed for at benytte lige præcis de steder.

Har du hørt om 21-5 andelsforening?

Der er heldigvis mange som værdsætter gode ferieoplevelser – og en del af dem er gået sammen om et genialt koncept. Konceptet hedder 21-5 andelsforening, og går ud på at 21 familier sammen køber 5 skønne ferieboliger, på 5 forskellige feriedestinationer.

Hver familie betaler ikke mere end de skulle have givet for én feriebolig. Og i nogle tilfælde ender de faktisk med at betale mindre. Så skåret helt ind til benet, så får du og din familie altså 5 ferieboliger til prisen for én feriebolig.

Det kan næsten ikke være bedre. Og oven i det, så er hver bolig i gennemsnit 4 gange mere hver, end hvad du og din familie har investeret. I får altså adgang til ferieboliger, som er i absolut topklasse. 

Læg dertil at I har adgang til hver bolig ca. 12 uger om året. 

Vil I gerne være en del af konceptet?

I har rig lejlighed for at høre mere om de skønne ferieboliger, og jeres mulighed for at være med. Klik på linket længere oppe i teksten, så kan I læse meget mere om konceptet, og også booke et kaffemøde, hvor andre deltagere kan besvare alle de spørgsmål I har. 

Jeres fremtidige drømmeferier er lige rundt om hjørnet.

 

 

 

 

 

 

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?