Modetøj fra Lollys Laundry – til kvinder, der tør stå på egne ben

Er du i markedet efter modetøj til kvinder, som elsker at udtrykke deres individualitet og personlighed gennem et eksklusivt og raffineret tøjvalg? Så bør du tjekke det trendy, danske brand Lollys Laundry. Lollys Laundry har små 12 år på bagen, og har på ganske kort tid formået at markere sig i den absolutte spydspids på den danske modescene.

Modetøj fra Lollys Laundry er karakteriseret derved, at det kombinerer en perfekt pasform med en bred variation af farverige prints i forskellige mønstre, som formår at være festlige og eksotiske samt stilige og elegante på én og same tid. Lollys Laundry er leveringsdygtig i såvel bluser, skjorter og t-shirts som kjoler, nederdele, smukke blazer jakker og bløde, eksklusive kimonoer.

Lollys Laundry er i høj grad et brand, som tør være sig selv, og som vover at trodse konventionerne for at gå egne veje med et individuelt udtryk og et unikt design – og samtidig i høj grad at have fingeren på trend-pulsen.

Lollys Laundry – find det skønne modetøj online hos Superlove

Den populære mode butik Superlove har med sine to butikker i det centrale København opnået så stor succes med salg af lækkert modetøj, at de har valgt at udvide biksen til også at omfatte en online shop – Superlove.dk. Her kan du som ikke-Københavner få adgang til det samme store udvalg af lækkert modetøj fra udvalgte brands så som 2nd ONE, And Less, Basic Apparel, Blue On Blue, Coatpeople, Danefæ, King Louie, Mads Nørgaard, MDK, Minus, Modström, Nümph, Parajumpers, PBO, Project AJ117, Rains, Rosemunde, Six Ames, Stig P, Storm & Marie, Who’s That Girl og Selfhood – alle brands, som borger for den høje standard og de lækre kvalitets materialer.

Når du handler i webshoppen på https://www.superlove.dk/lollys-laundry, får du ikke alene hurtig levering og gratis fragt ved køb af varer for over 300,- kr – du får også adgang til den samme super gode kundeservice som hvis du handlede i en af de fysiske forretninger.