Med hjælp fra Gulvkanonen bliver dit gamle trægulv som nyt igen

15 januar 2022
Kamilla Tolnø

advertorial

Trægulve er utroligt flotte og har været populære i mange årtier. Derfor er der i mange boliger også gamle trægulve, som efterhånden er begyndt at se lidt slidte ud.

Selvom træet ofte er et hårdført materiale, som kan holde til lidt af hvert, kommer man ikke uden om, at daglig brug og slid efterhånden vil kunne ses.

Der vil måske være små hakker og ridser i overfladen, særligt hvis man har børn eller dyr.

Alt det kan en behandling fra Gulvkanonen dog rette op på. De er nemlig eksperter i behandling af netop trægulve og kan derfor sikre, at dit gamle gulv kommer til at se ud som nyt.

image

Hvordan giver man trægulve en kærlig hånd?

Når det gælder trægulve, er Gulvkanonen det oplagte valg, da de har stor erfaring og brede kompetencer på området.

Men hvordan foregår sådan en behandling egentlig? Der kan være tale om enten en gulvafslibning eller -afhøvling, hvor man går ind og fjerner det øverste, slidte lag af træet.

Det gør, at man kommer med til pænere og friskere træ nedenunder. Det skal derefter behandles med enten olie, lak, lud eller sæbe for at lukke og forsegle træet igen.

Hvilken behandling du skal vælge, kommer an på både dit nuværende trægulv samt dine ønsker til udseende og vedligeholdelse. Det kan Gulvkanonen bistå med at rådgive om.

Få et tilbud fra Gulvkanonen i dag

Hvis dine trægulve trænger til en kærlig hånd, er der altså ingen grund til at lægge et helt nyt. En ordentlig behandling fra Gulvkanonen kan gøre underværker.

Men hvad koster det egentlig at få hjælp fra professionelle gulvfolk? Det kan være svært at svare på, da det kommer an på den enkelte opgave.

Men du kan allerede nu få et helt uforpligtende og gratis tilbud på netop din opgave. Kontakt Gulvkanonen med det samme for at blive klogere.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?