Med dette konferencelokale i Kerteminde er intet overladt til tilfældighederne

29 oktober 2021
Kamilla Tolnø

editorial

Er du på jagt efter det perfekte konferencelokale i Kerteminde? Og er du en af dem, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og faciliteter?
Så er hotel Tornøe måske stedet, hvor jeres næste konference skal afholdes. Her finder man nemlig lokaler, hvor der er blevet gjort noget ekstra for at skabe de perfekte omgivelser til en vellykket konference eller firmatur.

Ikke alene ligger hotellet billedskønt med udsigt til Kerteminde havn og Kerteminde fjord. Der er også gjort en ekstra indsats for at indrette og udstyre hotellets konferencelokaler, sådan at ethvert behov bliver mødt.

Dertil findes der i hotellet også en velrenommeret restaurant samt en lang række værelser, sådan at konferencen kan udvides med fuld forplejning og overnatning.

Derfor er det en mulighed for konferencelokale i Kerteminde, der bestemt er værd at overveje.

En oplevelse ud over det sædvanlige

Booker du et konferencelokale i Kerteminde på hotel Tornøe, er du sikret en oplevelse i særklasse.

Du får nemlig fuldt udstyrede lokaler med lynhurtigt internet samt komfortable møbler og det nyeste AV-udstyr.
Det skaber de perfekte rammer og optimale betingelser for produktivitet.

Dertil kommer den fulde forplejning tilberedt af stedets dygtige kokke samt special øl fra det lokale bryggeri, Kerteminde bryghus.

Med andre ord er dette mere end bare et konferencelokale i Kerteminde – og det vil give dine gæster en oplevelse, som de sent vil glemme.

Få et skræddersyet tilbud på konferencelokale i Kerteminde

Uanset hvilken virksomhed I er, og hvor mange mennesker, der er tale om, kan I få et godt tilbud på et konferencelokale i Kerteminde.

Hotel Tornøe har nemlig stor erfaring med at afholde konferencer og kan derfor yde en særlig service – hvad enten I er 10 eller 200 besøgende.

Du kan allerede i dag læse mere på deres hjemmeside. Det er også muligt at tage kontakt med det samme og få et tilbud på konferencelokale i Kerteminde.

Flere Nyheder

07. december 2023

Glarmester i Bagsværd