Massage – en ældgammel tradition som du kan nyde godt af!

08 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Massage er en af de ældste og mest traditionelle former for healing. Den er blevet brugt i århundreder til at forbedre cirkulationen, lindre spændinger og fremme afslapning. Massageterapi er nu bredt accepteret som et værdifuldt redskab til at forbedre det generelle helbred og velvære.

I dette blogindlæg vil vi udforske massageterapiens historie og fordele og diskutere, hvornår det er bedst at nyde en massagesession!

massage vesterbro

Et middel til sundhed og velvære

Massageterapi anses generelt for at være en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Den virker ved at forbedre blodcirkulationen, afhjælpe spændinger og fremme afslapning. Massage kan bruges til at behandle en lang række fysiske og psykiske lidelser. Det er også en effektiv måde at reducere stress og fremme generel afslapning på.

Massageterapiens historie går flere århundreder tilbage i tiden. De første skriftlige optegnelser om massageterapi blev fundet i Egypten, hvilket tyder på, at denne praksis blev anvendt allerede 3000 år før Kristus. I det gamle Grækenland anbefalede Hippokrates (460-377 f.Kr.), medicinens fader, massage til en række forskellige medicinske tilstande.

Under Romerriget blev massage mere og mere populær blandt overklassen som en måde at forbedre deres fysiske udseende på. På denne gang var der to hovedtyper af massage: Effleurage, som var en let, strøende bevægelse, der blev brugt til at forbedre cirkulationen og fremme afslapning, og Petrissage, som var en dybere æltebevægelse, der blev brugt til at lindre muskelspændinger.

Fordelene ved massageterapi er meget omfattende. Massage kan bruges til at behandle en række forskellige fysiske og psykiske lidelser. Det er også en effektiv måde at reducere stress og fremme generel afslapning på. Massage har vist sig at være gavnlig for lidelser som hovedpine, migræne, angst, depression, søvnløshed, rygsmerter og spændingshovedpine.

Hvornår er det bedste tidspunkt at få en massage?

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger af dine individuelle behov. Men hvis du har fået lyst til en omgang, så kan vi anbefale massage på vesterbro.

More articles