Lejeboligen i Billund ender med at blive dit yndlingshjem!

25 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Der findes mange boliger derude, som man egentlig regnede med, der skulle være en mellemstation for en, om man havde planlagt det i god tid, eller det kom bag på en.

Der er jo sådan noget som studieboliger, som man bliver nødt til at flytte fra, når man er færdig med at studere.

Og ældreboliger skal man jo have en vis alder for at få plads i; det samme gælder beskyttede boliger i forhold til, hvordan det står til med en.

Så er der også ungdomsboliger, hvor man jo nok ikke må være for gammel for at bo der, og så eksisterer der jo også akutboliger.

Man kan jo stå i den situation, at man med kort varsel mangler et sted at bo, og andre gange har man set det komme længe, og så opdager man, at den her lejebolig i Billund faktisk var det bedste, der er sket for en.

Lejeboligen i Billund er nu dit bedste bosted

For man kunne jo have planer om, at man gerne ville flytte i hus, men man startede lige med en lejebolig af en mindre art i Billund, da det passede med ens budget.

Men man opdager, at det ligger godt centralt i forhold til, når man skal på arbejde, handle ind og i byen.

Selv når man får en kæreste, og der kommer børn på tale, så indser man, at man faktisk godt kan have plads til ungerne her, og hvis det kan lade sig gøre med udlejer, så vil man jo gerne blive.

I en presset situation kan man også stå og skal bruge en lejebolig hurtigt, hvor man måske er blevet skilt, eller man er ved at flytte fra sit gamle sted, da man ikke kan blive der, så man leder efter en lejebolig.

Man tog så nærmest bare den første, den bedste, men det viste sig så at være det mest fremragende, man kunne anskaffe sig.

Flere Nyheder

07. december 2023

Glarmester i Bagsværd