Leder du efter en billig dør til huset?

22 april 2021
Camilla Skøtt

Når boligen skal sættes i stand, ønsker de fleste af os at slippe afsted så billigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er du i denne omgang på jagt efter en billig dør, så læs med her.

Det lyder umiddelbart som en enkelt ting at vælge nye døre til boligen, og det er det da også, hvis der er tale om indvendige døre, som ikke har nogle særlige karaktertræk. Er der derimod tale om en hoveddør eller en bolig med mange originale detaljer, skal du være opmærksom, så du ikke vælger forkert.

Men hvad skal du være opmærksom på, er så det store spørgsmål?

Svaret er enkelt: Arkitekturen. De døre du vælger, skal passe til stilen og indretningen, og det er ekstra vigtigt, hvis der er tale om en hoveddør i et hus med en helt særlig stil.

Hold fast i udtrykket

Når man gerne vil spare penge, er det fristende at gå efter den billigste løsning, men du kan sagtens få en billig dør uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Når du skal vælge, kan du starte med at tage et grundigt kig på din nuværende dør. Er det den originale, eller er den blevet udskiftet på et tidspunkt, før du overtog boligen? Hvis det er den originale, så undersøg, om du kan finde en lignende model – og er den restaureret og malet gennem tiden, så forsøg, om du kan komme ind til det inderste lag maling, så du kan se, hvordan døren så ud i sin oprindelige stand.

Er hoveddøren allerede skiftet én gang, så du ikke længere kan se den originale, så undersøg i stedet, hvordan husene fra den tid, hvor din bolig er bygget, så ud – her kan du få en indikation af, hvordan din nye dør bør se ud, hvis du vil fastholde udtrykket.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?