Lad din VVS mand på Falster hjælpe med rørene

01 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når en bolig skal sættes flot i stand i forbindelse med snarlig indflytning, er det klogt at tage VVS og el installationerne i øjesyn. Det er nemlig meget sandsynligt at disse trænger til en udskiftning eller en opgradering – især hvis der er tale om et hus eller en lejlighed af ældre dato.

Du kan således med stor fordel tilkalde den lokale VVS mand allerede tidligt i projektet så du er sikker på at installationerne i dit køkken og på dit badeværelse bliver planlagt og implementeret på optimal vis.

Hvorfor skal jeg betale mig fra VVS arbejde?

Måske har du en idé om at du sagtens selv kan fikse det VVS arbejde som relaterer sig til modernisering af badeværelse eller ombygning af dit køkken. Men her skal du være opmærksom på at det faktisk kun er ganske få VVS opgaver som må varetages af menigmand.

VVS Falster

Det betyder at du for eksempel gerne selv må udskifte vandhanen eller påmontere et nyt brusebads armatur. Men skal der flyttes et afløb eller opsættes et toilet, eller skal en gasledning omdirigeres eller sløjfes, er det et job for autoriserede fagfolk.

Reglen er at alt, hvad der ikke umiddelbart kan skrues løs og fjernes fra bygningen, hører under de faste VVS installationer. Og disse er det kun en autoriseret VVS installatør som må røre. Derfor skal du have fat på dit lokale VVS firma hvis du skal have løst opgaver som hidrører fra disse installationer i forbindelse med din renovering.

Når du lader en autoriseret VVS installatør forestå dette arbejde kan du til gengæld være sikker på at det bliver udført på forsvarlig vis – og at dine installationer er såvel sikre som tidssvarende.

Hvem kan hjælpe mig med VVS på Falster?

Hos Bang’s VVS kan du få professionel hjælp til VVS installationer på Falster. Læs mere på https://bangsvvs.dk/.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?