Kvalitetsbukser til vandring og outdoor

15 March 2022
Marie Pedersen

editorial

Slidstærke bukser til outdoor aktiviteter

Når man færdes meget i naturen, er det en god idé at investere i slidstærkt tøj af god kvalitet. Tøj fra svenske Fjällräven egner sig godt til udendørs aktiviteter som vandring, camping og fisketure. Der findes både herre- og damemodeller i mange forskellige farver. Fjällräven bukser fås som både korte og lange.

Bukserne er designet til trekking i varmt klima, men kan evt. kombineres med et par lange underbukser, afhængigt af hvordan vejret er. De er multifunktionelle og tørrer på rekordtid. Derudover har de god ventilationsevne og optimal åndbarhed. Buksernes mange kvaliteter gør dem ideelle til forskellige klimaer, og kan bruges af alle, uanset om man er til lange vandreture i bjergene eller til fisketure i rolige omgivelser.

Udover bukser, finder du fra Fjällräven også t-shirts, jakker og sweatere. Alt er i høj kvalitet og giver dig de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse ude i naturen. Tøjet fra Fjällräven holder desuden i mange år, og det kan derfor godt betale sig at investere i det, da du kan regne med at få den samme gode oplevelse gang på gang.

Outdoor

Om Fjällräven

I 1960 lancerede Fjällräven deres første rygsæk. Med rødder i den svenske by Örnsjöldsvik gik der ikke lang tid, før Fjällräven etablerede sig som outdoor-mærke. Virksomheden har et ønske om, at gøre naturen mere tilgængelig. Der fokuseres på enkelthed og funktionalitet, samt fokus på miljøet.

Naturen er den evige inspirationskilde hos Fjällräven. Materialerne der bruges til at fremstille tøj, findes så vidt muligt fra det omkringliggende miljø. Derfor benyttes materialer som uld, bomuld og dun ofte. Fjällräven udvikler desuden selv mange af deres materialer.

Fjällräven arbejder desuden målrettet med at støtte en række initiativer, der skal bevare og værne om naturen. Køber du tøj fra Fjällräven, får du derfor ikke bare et stykke tøj, men støtter et godt formål.

More articles