Installering af robotplæneklipper tager måske mere tid end antaget

26 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Så er du spændt kommet hjem fra forretningen med din robotplæneklipper, eller der et et bud, der er dukket op med den.

Du havde længe overvejet, om det skulle være noget, du burde investere i, for du var ikke så meget for det med, at en maskine skulle klippe din have, hvor du skulle overlade haven til maskinen og stole på, at den nok skulle klare det hele selv uden at lave ballade eller ulykker.

Men den overbevisende pointe for dig selv var alligevel, at du så ville kunne få mere tid til familien og fritid, når du ikke skulle bruge så mange timer hver sommer især på at slå græsset, hvor det føltes som om, det voksede så hurtigt, at når du endelig var kommet i mål i den ene ende, så kunne du starte forfra i den anden ende.

Sæt dig grundigt ind i installationen af robotplæneklipperen

Det er sidst på eftermiddagen, da du modtager plæneklipperen eller har fået den hjem, for du skulle lige være hjemme fra arbejde først.

Du læser indlæggelsessedlen, og du kigger på https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/ for at blive meget klogere på, hvordan man installerer sådan en bandit, så du er helt klar på, hvordan det skal gøres, når du kommer udenfor for at gøre det.

Men en ting er jo teori, noget andet er praksis, og du har trods alt aldrig prøvet at installere sådan en her før.

Der var ellers gået barnlig glæde i dig, for du havde set frem til i dag at skulle se den køre frem og slå lidt græs, mens du bare satte dig ved siden af og observerede den som en anden herre over sin slave.

Men nu begynder mørket at falde på, og du er endnu ikke kommet i mål med at installere den komplet.

Således kan det måske blive nødvendigt at fortsætte med arbejdet i morgen for at komme helt i hus.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?