Idéer til nem aftensmad

03 maj 2022
Steffen Petersen

advertorial

Det kan være svært at finde på nye, kreative idéer til din aftensmad. Men bare rolig, i dette indlæg vil vi hjælpe dig godt på vej. Vi har nemlig samlet en række nemme middagsidéer, der vil gøre din aftensmad lidt mere spændende og nemt at planlægge. Tjek dem ud nedenfor!

 

pizza

 

One-pot pastaretter

One-pot pastaretter er altid en vinder, når det kommer til nemme middage. De er hurtige at lave og kræver kun én gryde eller pande, hvilket betyder mindre opvask for dig! Nogle gode pastaopskrifter, hvor du skal komme alt i en gryde, er tomatsaucepasta med vodka, cremet kylling med broccoli eller en kraftig bolognese. Det er altid et hit og nemt at fryse ned til en anden dag.

 

Tortillawraps eller burritos

Tortilla wraps og burritos er en anden god og nem idé til aftensmad. De er alsidige, så du kan fylde dem med alt det, du har lyst til – kylling, oksekød, grøntsager, ost osv. Desuden er de nemme at lave i forvejen og kan fryses ned til senere. Du skal blot sætte dem i ovnen eller i mikroovnen, når du er klar til at spise.

 

Pizza

Pizza er en anden velsmagende og nem mulighed for aftensmad. Du kan købe en pizza i Jyllinge fra din fortrukne pizzamand, i supermarkedet eller lave din egen derhjemme, hvis du har lidt mere tid. Der er masser af lækre toppings at vælge imellem, og du kan nyde den med en salat eller hvidløgsbrød som et komplet måltid. Så har du også til madpakken til dagen efter.

 

Suppe

Suppe er altid et godt bud på en nem og sund aftensmad. Du kan lave en stor portion i begyndelsen af ugen og derefter dele den ud i madkasser eller beholdere til aftensmad i løbet af ugen. Det er en nem måde at få grønt på, og du kan også tilføje lidt protein med kylling, oksekød eller tofu.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?