Hvor sent kan man ankomme til Business Intelligence kurser?

20 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo et lidt relativt spørgsmål, som vi har fat i her, når det kommer til Business Intelligence kurser og sådan set også mange andre former for kurser.

For det med at komme for sent kan sådan set både angå, når man skal deltage online som fysisk, men det kan også handle om, hvorvidt det er for sent at slå sig til midt i er forløb af et kursus, så man fornemmer, at man ikke får det store udbytte af det, og man alligevel skal hen at indhente noget forsømt, som man ikke lærte i starten.

Men lad os holde os til det helt lavpraktiske, at der er tale om en kursusdag, som man skal være med til – online eller fysisk.

Hvis der kun er tale om en enkelt kursusdag, som dette kursus varer over, så skal man helst ikke komme alt for meget for sent, førend man har misset en hel del af det, som der var en del af kurset.

business intelligence kurser

Man bør ikke ankomme for sent til Business Intelligence kurser

Hvis det nu er en enkelt kursusdag, om det så er den første eller midtvejs ud af mange, så kan det jo ske, man kommer lidt for sent den ene gang eller to, men det skal helst ikke ske for meget.
Det er ikke så meget for underviserens skyld, men simpelthen så man kan forsvare, at du har fået nok ud af det her kursus – specielt hvis du har betalt for det selv.

Men selv du så ankommer for sent, så er det ikke sikkert, det er særlig god stil, at man bare braser ind i lokalet, for man kommer måske til at forstyrre noget vigtigt, og man larmer, mens man skal til at finde ens plads og tage ens ting frem – det gælder også online.

I så fald kan det bedre svare sig, at man lige venter til en pause, før man kommer ind og deltager i resten.

More articles