Hvem skal hjælpe dig med et dødsbo, der skal tømmes?

30 July 2022
Silje Hansen

editorial

Står du i den situation, at du næsten lige har mistet en af dine nærmeste? Så går der ikke længe, før der er en masse praktiske ting, der skal planlægges og være styr på. En af de ting er rydning, tømning og rengøring af det dødsbo, der står tilbage. 

For måske har den afdøde været i en bolig, som skal sælges videre, eller som skal lejes videre. Lad os derfor også hjælpe og guide dig her, så du kan finde hjælp til dit dødsbo. 

Hvem skal du hyre til tømning af et dødsbo? 

Hvem har allerede solid erfaring med dette arbejde? 

Du kan til en start vælge at gå med et firma, som allerede har solid erfaring med netop tømning af dødsbo. For det kan komme til at betyde, at du er i ekstra gode hænder – og mon ikke det er noget, du vil sætte pris på? Tag derfor gerne og kig på de lokale firmaer, du kan finde – for så kan du læse mere om dem på deres hjemmesider. 

dødsbo

Hvem kommer til at passe godt på tingene fra dødsboet? 

Som det næste kan du gå efter et firma, som kommer til at passe godt på de ting, der har været i dødsboet. For hvad end tingene skal pakkes i en container eller måske til genbrug, så har møblerne formentlig en høj affektionsværdi. Derfor bør firmaet også behandle tingene med respekt. 

Hvornår kan du få assistance til tømningen? 

Når du har fået lidt mere styr på de ting, du har læst herover, så undersøg også gerne, hvornår du kan få assistance til tømningen. For chancerne er nok lidt store for, at du har en form for bagkant, hvor dødsboet skal være ryddet og færdigt til. Se derfor også gerne på, hvem der kan imødekomme dine ønsker – og selvfølgelig også deadline.

More articles