Find din akupunktør i København online

10 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med en allergi, en gigtlidelse eller måske kroniske smerter i muskler og led? Så bør du få behandling herfor. Og du kan med fordel supplere denne med en alternativ behandlings form, som for eksempel akupunktur.

Hvordan fungerer akupunktur?

Akupunktur er en alternativ behandlings form som har sine rødder i Kina. Her er det medicinske paradigme ifølge hvilket krop og sind anskues som et samlet legeme der gennemstrømmes af livsenergi, nemlig stadig fremherskende og har været det i tusindvis af år.

Filosofien bag akupunktur er at denne livsenergi, også kaldet qi eller chi, skal kune strømme frit gennem bestemte energi baner som kaldes meridianer. Opstår der blokeringer i meridianerne kan energien ikke længere strømme frit. Og så vil der opstå ubalancer i systemet hvilket fører til sygdom, smerter og andre dårligdomme.

Akupunktør København

Hvorfor skal jeg vælge akupunktur?

Der er mange fordele ved at lade sig behandle af en dygtig akupunktør. Først og fremmest vil du med akupunktur opleve afslapning og afspænding på et niveau som du ikke vil kunne opnå med andre behandlings former.

Akupunktur er nemlig helt eminent når det handler om at fjerne spændinger og skabe balance i krop og sjæl. Du mærker stort set ikke de tynde nåle, som placeres strategiske steder rundt omkring på din krop. Men du vil tydeligt kunne mærke effekten heraf, allerede efter første behandling.

En kompetent og veluddannet akupunktør vil nemlig kunne finde de helt rigtige punkter til isættelse af nåle når det gælder om at fjerne de blokeringer i energi strømmene som giver anledning til fysisk og mentalt ubehag.

Hvor kan jeg få akupunktur i København?

Hvis du leder efter en dygtig akupunktør i København, som kan hjælpe dig med professionel akupunktur, kan du altid tjekke Akupunktur Klinik i Valby. Læs mere, og book tid online, via hjemmesiden aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder