Find de søde englekort online

27 april 2021
Astrid Pedersen

Er du fascineret af tarotkort, men føler du at de kan være vanskelige at tolke og samtidig er lidt dystre i deres udtryk? Så kan du med stor fordel prøve med de lettere og mere hyggelige englekort i stedet.

Hvad er englekort?

Englekort er en afledning af de traditionelle tarot kort – med knap så dystre undertoner. Man kan sige at englekort er en slags positivt minded version af tarot systemet.

Med englekort vil du altid kunne få konstruktive svar og ditto vejledning. Derfor vil de spørgsmål, du skal stille i forbindelse med lægning eller trækning af englekort, være af en anden art end de spørgsmål du stiller når du lægger tarot kort.

Englekort vil som regel anvendes når det handler om kærlighed og personlige beslutninger i éns liv, og vil altid kunne give et opløftende svar som kan hjælpe dig videre og give dig ny indsigt eller en frisk vinkel på dine problematikker.

Hvad kan jeg opnå med englekort?

Med englekort formidles visdom fra de højere dimensioner som manifesterer sig i de himmelske væsner vi kender som engle. Når du således søger vejledning hos englene gennem englekort vil du opleve en energi som er lettere end den du oplever når du leder efter svar i tarot kort.

Englekort er på den måde særdeles velegnet til nybegyndere inden for kortlæsning som måske er lidt tøvende over for de til tider skræmmende perspektiver som tarot kort kan byde på. Du finder for eksempel ikke de mest dystre kort som for eksempel ”Døden” blandt de 44 kort som udgør et sæt englekort. Og englekort er samtidig mere umiddelbare i deres udtryk og en del lettere at tolke end tarot kort som kræver et stort kendskab til de enkelte symbolers betydning.

Du kan finde de smukke og inspirerende englekort hos Pilos Spirituelle Univers på https://pilos.dk/k/tarotkort-englekort/.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?