Få tryghed på et øjeblik – opret dit testamente i dag!

16 marts 2020
Anne-Mette Hansen
Få tryghed på et øjeblik - opret dit testamente i dag!

Et testamente. Det er noget, vi alle skal forholde os til på et eller andet tidspunkt. Som ung tænker man ikke så meget over det. Det er ofte med alderen, eller hvis sygdom skulle opstå. Men det kan være en god idé for alle at overveje, hvem der skal arve dem, hvis de skulle gå bort. Hvis ikke man har lavet et testamente, så følges arveloven. 

Hvorfor skal du lave et testamente?

Der er mange gode grunde til at få lavet et testamente. Selvom man er sund og rask, kan et uheld finde sted eller sygdom kan opstå pludseligt.

Der er flere situationer, hvor der kan opstå store problemer, hvis ikke du har lavet et testamente. Det er f.eks., hvis du ikke er gift med din samlivspartner og I har børn sammen. I sådan et tilfælde vil børnene arve alt, og din samlivspartner er måske nødt til at sælge hus eller andet for at kunne realisere arven til børnene.

Desuden er det også en god idé med testamentet, idet man kan angive sekundære arvinger deri. Sker der f.eks. noget med både dig og dine nærmeste, som egentlig skulle arve dig, er det rart selv at kunne vælge, hvem der så skal have arven. Ligeledes kan du også bruge testamentet til at fordele arven, som du synes, mellem parterne. 

Få tryghed med Dinearvinger

Et testamente giver tryghed. Med dette kan du nemlig sørge for, at din arv gives til de rette personer og at dine efterladte er sikret på den bedst mulige måde, skulle du gå bort. 

Dinearvinger.dk kan du læse meget mere om, hvad dit testamente skal indeholde. Og faktisk, så kan du hurtigt og let oprette dit testamente online hos dem. Du kan selvfølgelig få telefonisk rådgivning, hvis du er i tvivl om noget. 

Læs mere her, og opret dit testamente online i dag. 

Flere Nyheder