Få flotte tænder med Invisalign – den usynlige tandbøjle

21 april 2021
Astrid Pedersen

Skal dine tænder stå så smukt og regelmæssigt som da du var yngre? Så er der gode nyheder du kan nemlig få bisserne på plads ved hjælp af Invisalign – fremtidens tandretning.

Hvorfor skal jeg få rettet tænder med Invisalign?

Måske tænker du at de lette og tynde Invisalign skinner umuligt kan tilbyde samme resultater som en fast monteret tandbøjle. Men her tager du fejl.

Det er faktisk muligt at opnå rigtig gode resultater med Invisalign – og det inden for temmelig kort tid. Så længe du opretholder din del af aftalen, og re iført dine Invisalign skinner mindst 22 timer i døgnet, vil du i løbet af højst halvandet år atter have smukke og regelmæssige tænder – og et blændende smil.

Der er faktisk udelukkende fordele ved at vælge en tandretning med Invisalign frem for en ditto med en fast monteret tandbøjle. Du slipper for den synlige tandbøjle da Invisalign skinner er 100% transparente og dermed praktisk taget usynlige. Det betyder at ingen kan se at du er i gang med at få rettet tænder.

Dertil kommer at du slipper for de ulækre madrester som kan samle sig i de gammeldags ”togskinner” – et problem som du muligvis kan huske fra din barndom eller ungdom hvis du fik rettet tænder ved hjælp af fast monterede tandbøjler i metal. Du kan nemlig tage dine Invisalign skinner ud mens du spiser og børster tænder.

Samtidig vil du, idet du skifter Invisalign skinner cirka hver fjortende dag, aldrig opleve at skinnerne bliver snuskede og nussede at se på. Invisalign er alt i alt at foretrække frem for den traditionelle tandretning metode. Og du vil som nævnt kunne opnå rigtig flotte resultater med Invisalign – det er blot et spørgsmål om at vælge den rette tandlægeklinik.

Bor du i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?