Det skal du være opmærksom på ved køb af en brugt scooter

08 februar 2022
Steffen Pedersen

editorial

Det kan være fristende at købe en brugt scooter, hvis man skal have en scooter til en af sine børn, eller måske til sig selv. Men det er ikke sikkert, at det er det smarteste valg. Der er nemlig nogle ting man skal passe på med, hvis man vil købe en scooter brugt. Læs med her i indlægget for at lære mere.

Der kan være skavanker du ikke kan se

Mange scootere i dag bliver tunet, og er derfor ulovlige. Det er ikke sikkert, at de er tunet på en måde, så du kan se det, og derfor kan det være, at du køber en scooter der er ulovlig, uden at du ved det. Derfor er det en god idé kun at købe en brugt scooter, hvis man selv kan skrue i den, og derved sikre sig, at den er lovlig. Hvis man ikke selv kan finde ud af det, så skal man finde et sted hvor de tilbyder reparation af scooter på Bornholm, så man kan få den tjekket igennem.

image

Få altid en prøvetur

Inden du betaler for den scooter, som du har set dig lun på, så er det som med en bil en god idé at få en prøvetur. På en prøvetur vil du kunne opdage eventuelle skavanker der måtte være, og derved være på forkant, hvis alt ikke er som det skal være. Når du prøver en scooter, så er det vigtigt, at du tester både topfart, bremser, lys og hvad der ellers er af udstyr på den. Derudover er det en god idé at se, om du kan komme ned i hjelmrummet, og om det er nemt at få benzindækslet af. Hvis alle disse ting er som de skal være, så er du som udgangspunkt godt stillet, hvis du køber netop den scooter, som du har testet det på.

Flere Nyheder

07. december 2023

Glarmester i Bagsværd