Det er aldrig et dårligt tidspunkt at starte alkoholafvænning

Når du kæmper med en alkoholisme, kan det føles som om der ikke er lys for enden af tunnelen, men du behøver ikke at lide alene. Der er mange behandlingsmuligheder til rådighed, der kan hjælpe dig med at komme over alkoholismen og tilbage til et sundt og tilfredsstillende liv.

Forskellige faktorer som din sygdomshistorik, støtte fra familie og venner, samt personlig motivation kan alle spille en rolle i succesen med din behandling. Behandlingen bør overvåges af et team af specialister på en afvænningsklinik. Behandlingscentre er bemandet med fagfolk, der vil lede dig gennem hvert trin i afvænningen – fra detox til livet bagefter. Tænk på dem som et team af mennesker der bakker op omkring dig og ønsker dig alt godt, de er der for at fejre dine succeser og arbejde med dig gennem enhver udfordring du møder under afvænningen.

Husk også at det tager tid at overvinde alkoholisme. Mindre end halvdelen af ​​individer vender tilbage efter at have opnået et års ædruelighed. For den opnå størst chance for langsigtet ædruelighed efter at have gennemført et ambulant program, er det en god ide at deltage i støttegrupper og fortsætte med rådgivning. Behandling af alkoholisme er en investering i din fremtid. Det vil ikke kun gøre en enorm forskel i dit liv, men også livet for dem omkring dig, som familiemedlemmer og venner.

Tag det første skridt. Kontakt en behandlingsted for Alkoholafvænnning for alkoholikere i nærheden af dig.

Alkoholafvænnning for alkoholikere – hvornår skal man søge behandling?

Før man starter afvænningen, skal man indrømme at man har et problem og have et ønske om at holde op med at drikke. Nogle gange kan en person erkende, at de selv har et drikkeproblem. Andre gange skal familiemedlemmer eller venner få personen til at indse at der er et problem. Dette involverer at disse venner og bekendte udtrykker deres bekymringer over personens overdrevne indtagelse af alkohol. Dette hjælper også med at starte diskussionen om behandling og hvilke muligheder der er tilgængelige.

Man skal holde øje med om personen:

Hyppigt drikker

Er skiftende i humør

Mister evnen til at gå i skole eller på job

Har en masse undskyldninger for ikke at tage ansvar

Afviser sit overdrevne forbrug af alkohol

Yder til vold eller forbrydelser

Mister interessen for sine hobbyer

Der er intet rigtigt eller forkert tidspunkt at søge behandling på. Men hvis alkoholisme ikke behandles, kan det udløse en bred vifte af problemer som helbredsproblemer, økonomiske problemer, forholdsproblemer og meget mere.