Der er intet som kan konkurrere med en god trolley, når du er på farten

09 april 2021
Mathias Nielsen

Det er vigtigt med godt udstyr, når man rejser

Hvad enten du rejser i forbindelse med arbejdet eller på ferie, så er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Det er nemlig en speciel situation når du rejser, hvor du nemt skal kunne samle alle dine ting på meget lidt plads og stadig have adgang til de af dem som er vigtige, såsom pas, pung, høretelefoner, en flaske vand og så videre. 

Dette stiller store krav til den type tasker og kufferter du vælger at pakke tingene i. Skal de med på en flyver, skal de helst være robuste nok til at kunne klare en hård behandling. Men de skal samtidig helst være lette nok, til at du nemt selv kan bære og transportere dem rundt. Der skal også være håndtag og de skal have en facon, der er til at håndtere. Altså er der mange ting at holde øje med, når du er ude for at købe ny bagage.

Trolleyens egenskaber i forhold til andre typer bagage

En populær moderne form for bagage-kuffert er det, man med et engelsk ord kalder en trolley. På dansk kan det bedst udtrykkes med ordet rullekuffert. Og det er, som det lyder – en kuffert på hjul. Det, der er så utrolig smart ved moderne trolleys er, at hjul-systemet efterhånden er designet så godt, at de kører som på skinner. Det betyder, at du med meget lidt håndkraft kan skubbe eller trække kufferten rundt. Derfor er trolley-kufferter meget populære. De fungerer dog bedst på steder, hvor der er jævne, vandrette underlag – de duer ikke til “terrænkørsel”. Skal du ud og vandre eller hen ad veje, som ikke er asfalterede, kan det være smartere med en rygsæk eller anden type bagage.

Så det var lidt info om de forskellige typer bagage. Jeg håber det kan hjælpe dig til at træffe et godt valg.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?