Billig forsendelse med GLS – find den online

Hvis du ofte sender pakker eller andre forsendelser rundt til kunder eller forhandlere, er det vigtigt, at du benytter et fragtfirma, som du kan stole på. Og lige så vigtigt er det, at du ikke betaler overpris for dine forsendelser, hvis din forretning skal være konkurrencedygtig. Hos pakke.dk kan du hurtigt finde de billigste forsendelses modeller på markedet – for eksempel fra GLS.

Send dine pakker med GLS, og få professionel service i topklasse

Britisk ejede GLS er blandt de europæiske virksomheders foretrukne leverandør af forsendelses og logistik tjenester. GLS er en under division af det britiske nationale postvæsen Royal Mail, som er kendt for sine høje standarder og pålidelige service. Med base i Holland og en rækkevidde, som spænder over 41 europæiske lande (og syv amerikanske delstater), markerer GLS sig som en super stærk aktør på det europæiske marked inden for forsendelse og distribution.

Når du vælger GLS som din operatør, får du professionel håndtering af dine forsendelser, uanset antal og størrelse. GLS understøttes af over 1.500 pakkeshops alene i Danmark, så dine kunder vil altid kunne afhente deres bestillinger på et afhentningssted i nærheden af bolig eller arbejde.

GLS forsendelser – find og bestil dem online på pakke.dk

Hvis du har besluttet dig for, at GLS skal levere dine forsendelser i fremtiden, kan du til hver en tid se og bestille services fra GLS via pakke.dk. Det smarte pris sammenlignings modul finder hurtigt og nemt den optimale forsendelses metode fra GLS frem til dig – og vælger du at benytte dig af den, kan du samtidig bestille denne service via pakke.dk. Og så kan du – som ekstra bonus – vælge at benytte pakke.dk’s smarte og avancerede forsendelses tracking app til at spore og følge din forsendelse på hele dens færd. Du kan læse mere om GLS’ services, og bestille din forsendelse på pakke.dk

Posted in GLS