Få samlet den restgæld og se at komme af med den

19 July 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kan have mere udestående, end du faktisk er klar over.

Det kan være fordi, at man har udført en masse betalinger per automatik, som jo egentlig er meget smart, men når det foregår automatisk, så er man ikke lige så god til at tjekke efter, om den eventuelle betaling er blevet afbetalt til fulde med renter og så videre.

Man kan risikere, at der faktisk er mere udestående, end man var bevidst over, fordi der var noget restgæld, som havde forpuppet sig, som der så bare står og venter på at blive betalt – eventuelt kan det endda vokse!

Måske har man taget et lån, som der ikke er blevet betalt helt af på, eller man har købt noget på afbetaling, som man heller ikke har fået helt afviklet.

En regning kan have gemt sig, og man har heller ikke fået rykkere for den, så man skylder mere, end man lige havde regnet med.

Dan dig et overblik over den restgæld og kom af med den

Alle mennesker vil gerne af med, hvad de skylder andre, om det er til institutioner eller privatpersoner, og det kan være svært at danne sig et overblik over til at starte med.

Og hvis man nu har et stramt budget, uden man har sparet så meget op ved siden af, så kan det jo blive svært at betale det hele med det samme, så man er nødt til at lægge en plan for, hvordan man kommer af med det, så man heller ikke behøver at låne penge for at betale lånte penge tilbage.

Så kig efter alle steder online som fysisk, om du mangler at betale noget og se, hvad der er tale om, og hvad der er mest akut og vokser hurtigst som restgæld, så du kan betale det af i etaper, hvis det er nødvendigt.

More articles