Lad ungerne få en lækker trampolin til familiens have

27 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal 2021 være året hvor dine børn rejser sig fra sofaen og kommer ud i det gode vejr? Så er det en have trampolin du skal have fat i. Det kan være endog særdeles vanskeligt at lokke børn og unge væk fra deres smartphones, tablets og spilkonsoller selv når solen stråler fra en skyfri himmel og vejret er lunt og lækkert.

Spil og anden form for fysisk passiv underholdning er særligt designet til at fange – og ikke mindst fastholde – opmærksomheden hos børn og teenagere. Derfor bør du vælge de helt rigtige våben i kampen om podernes opmærksomhed. Og her er en have trampolin et særdeles kvalificeret bud.

Hvad er fordelene ved en have trampolin?

når du lader en have trampolin opstille i haven får du rigtig mange fordele serveret på et sølvfad. Der er jo en grund til at trampolinen er det mest populære udendørs lege redskab i Danmark hvilket du også vil kunne konstatere hvis du går en tur på en hvilken som helst villavej eller i et parcelhus kvarter.

Mange forældre har nemlig allerede regnet ud at leg på trampolin nærmest er det eneste der slår film og spil i børnenes og i de unges bevidsthed. En trampolin kan samtidig bruges år efter år eftersom man aldrig rigtig bliver færdig med at lære nye tricks eller indøve avancerede spring teknikker og komplekse serier. Og som ekstra bonus får ungerne et højnet endorfin niveau hvilket betyder at du får glade og fysisk udmattede børn ind når det er tid til aftensmad.

Skal jeg vælge en fritstående trampolin eller en have trampolin til nedgravning?

Er der plads i din have, og er naboerne okay med en sådan installation, er det oplagt at vælge en fritstående trampolin med sikkerhedsnet. Læs mere om fordele og ulemper ved de forskellige trampolin typer på husblog.dk

More articles