Tag et nemt og hurtigt forbrugslån

14 april 2020
Lotte Hindsberg
Tag et nemt og hurtigt forbrugslån

Står du og mangler penge og overvejer at tage et lån er der flere muligheder. Online forbrugslån er som udgangspunkt et nemt og hurtigt lån som du kan have på din konto indenfor få timer. De er groft sagt delt op i 3 forskellige typer. Kvik eller mikrolån, lån i fysiske butikker. Typisk store supermarkeder eller elektronikbutikker eller det nyeste som selv mange små web-shops er begyndt at tilbyde. Lån til køb i shoppen og afdrag efterfølgende. Fælles for de 3 typer lån er at der bag lånene er en online bank som f.eks. https://ikanobank.dk/laan/

Kvik eller mikrolån

Kært barn har mange navne. Kviklån har tidligere været voldsomt kritiseret for at bringe især unge i bundløs gæld, fordi de ikke har været klar over konsekvenserne og det har været for nemt at låne. Det har branchen taget til sig og i dag bliver der gjort meget for at gøre opmærksom på, hvad det vil sige at låne og hvad konsekvenserne er, hvis man ikke kan betale. Det er stadig nemt at låne og der er få krav til låneansøger. Det tager typisk kun få minutter at søge og få et svar. Positivt eller negativt.

Lån i en butik

I princippet er det den samme type lån. Forskellen er at du skal bruge pengene i butikken. Mange gange er den type lån rentefrit og hvis man overholder sin aftale og afdrager som man skal, er det et billigt lån. Men hvis man glemmer et afdrag eller ikke kan betale, så koster det mange penge. 

Lån i en web-shop

Igen låner du penge til at købe varer i web-shoppen og så afdrager du efterfølgende. Forskellen ligger i, at du kan afdrage med meget små beløb og at det er muligt for selv den mindste web-shop, at have muligheden hvor det før var noget kun store kendte butikker gjorde.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?