Sådan tager du et online lån

20 januar 2020
Lotte Hindsberg
Sådan tager du et online lån

Kender du den med at vaskemaskinen lige pludselig stopper med at virke, at bilens værksteds regning blev dobbelt så stor som forventet eller du få mulighed for at købe 2 meget billige rejser, hvis du kan købe dem her og nu. Alle 3 gode grunde til at det kan være nødvendigt at tage et lån og så betale af de næste på måneder. Lån penge hos Ikano bank og du kan indenfor få timer have pengene, uanset om det er til en vaskemaskine, en værkstedsregning eller fordi du vil overraske kæresten med en romantisk mineferie.

Få altid mere end 1 tilbud

Lige som det er helt almindeligt og acceptabelt at høre flere banker, hvad de kan tilbyde af lån, hvis man skal købe en bil eller en ny bolig. Lige så god en ide er det at få mere end et online tilbud. Det tager kun et par minutter at udfylde en ansøgning og du vil som regel have et positivt eller negativt svar, indenfor få minutter. Derefter kan du roligt gennemgå de forskellige tilbud og vælge det tilbud der er bedst. En af de ting du bør tjekke er ÅOP. ÅOP fortæller, hvad prisen er rentemæssigt hvis løbetiden er på 1 år. De fleste online lån løber under 1 år, men som sammenligningsgrundlag holder den. Som regel vil et onlines lån ÅOP være lidt højere end hvis du er gået i en traditionel bank. Dette skyldes, at et online lån tages uden at stille sikkerhed og derved er risikoen højere. 

Du kan ansøge om et online lån, hvis du har et NemID og adgang til en computer. Derudover kræves det at du har en aktiv emailadresse, så det er muligt at sende dig et tilbud. Sidst men ikke mindst skal du være over 18 år, have adresse i Danmark og du må ikke stå som dårlig betaler i RKI.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?