Sådan behandler du skånsomt skæve tænder

04 maj 2021
Silje Hansen

Skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne er noget, mange oplever enten er genetisk eller sker i løbet af årene. Det kan være frustrerende, fordi man enten ikke synes det er særlig flot eller charmerende sammenlignet med et naturligt tandsæt. Der er sågar mange der holder igen med at smile eller grine i offentlige rum, da man ikke ønsker at andre skal se de skæve tænder. Det kan være en stor begrænsning man sætter på sig selv.

Det er der heldigvis en løsning på, uden at du behøver at skulle have den traditionelle tandbøjle eller ganebøjle på, hvor alle kan se, at man har skinner på tænderne i længere tid. Der er kommet en nyere, smartere og mindst lige så sikker løsning. Med en invisalign behandling kan du regulere de skæve tænder eller store mellemrum du har mellem tænderne. 

Hvad består en invisalign behandling af?

En invisalign behandling består af en gennemsigtig tandbøjle, som du skal have på tænderne. Fordelen ved at den er gennemsigtig er netop, at den er meget diskret at have på. Den bliver særligt skræddersyet og designet, så den passer til dine tænder og mund. Den kommer derfor til at sidde behagelig i munden, og omgivelserne vil have svært ved at se, at du har bøjlen på.

Her er en anden fordel ved at vælge en invisalign behandling, at du let kan tage bøjlen af og på. Her er det naturligvis et krav, at du har den på i minimum 22 timer i døgnet, før du kan få den bedste effekt. Det betyder, at du nemt kan tage det af, hvis du skal børste tænder eller spise som er nemmere uden bøjlen på. 

Få en professionel invisalign behandling her

Hvis du ønsker at få en sikker og effektiv behandling af skæve tænder, kan du med fordel besøge Yousmileismile.dk.

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?