Professionel maling af badekar i forbindelse med renovering

Hvis dit badeværelse trænger til et løft, er der mange tiltag, du kan gøre. Det er vigtigt en gang imellem at afkalke fliser og emalje på toilet, håndvask og i badekarret, således at de grimme, gullige pletter forsvinder. Disse pletter og plamager, som består af snavs og skidt samt okker og kalk, er nemlig ikke blot grimme at beskue – de er også grobund for bakterier og svampe, som kan skade de menneskelige helbred. Og hvem gider udsætte sig selv for en sundhedsrisiko, når man er i bad.

Rensning og emaljering af badekar – sparer tid og penge

Men hvad gør man, når emaljen på eksempelvis badekarret er så slidt, at det er umuligt at fjerne de grimme aflejringer? Vi kender alle de klassiske rande, som sætter sig rundt i kanten på badekarret i højde med den typiske vandstand, samt den gule plamage ved afløbet. Disse slitage mærker er ikke just charmerende, og meget langt fra den luksus og wellness oplevelse, med hvilken man typisk forbinder et badekar.

Men ligegyldigt hvor meget du end skurer og skrubber, kan du ikke fjerne den ru plamage. Dette skyldes, at emaljen i dit badekar er så slidt, at det sidder fast. Og her kan kun en re-emaljering af badekarret hjælpe.

Den gode nyhed er, at en re-emaljering af badekar er langt billigere og mindre tidskrævende, end en total udskiftning af badekarret. En dygtig og professionel håndværker kan klare en slibning og rensning samt emaljering af badekar på få timer – og hernæst er emaljeringen kun cirka et døgn om at hærde op. Hernæst kan du bruge dit smukke, emaljerede badekar igen – og det vil være meget lettere at gøre rent. Du sparer alle de udgifter, der er forbundet med udskiftning af badekar, plus den tid dette tager.

Du kan læse mere om maling af badekar på maling-af-badekar.dk