Misbrugscenter med tilbud om hjælp til hele familien

Lever du sammen med en alkoholiker, en ludoman, eller måske en person, som har udviklet en afhængighed af receptpligtig medicin? Så ved du alt om, hvor opslidende et misbrug kan være, og hvilken besidderisk dæmon en afhængighed er. Måske er du allerede blevet ført bag lyset eller negligeret af din misbrugsramte ægtefælle, mor eller far – eller også oplever du smerten ved at se din søn eller din datter bevæge sig tættere og tættere på afgrunden, uden at du kan gøre noget.

Misbrugeren selv er sjældent den, der føler den største afmagt eller sorg i forbindelse med afhængigheden. Det er som oftest den nærmeste familie, som lider, idet den misbrugsramtes fokus på at tilfredsstille sin afhængighed ganske overskygger ethvert hensyn. Og lige så god den misbrugsramte er til at lyve over for selv sine nære og kære, ligeså behændigt forstiller han eller hun sig over for sig selv.

Få hjælp til at blive misbruget kvit – søg kompetent vejledning

Fornægtelse er et vigtigt element i misbrug og afhængighed – såvel over for omverdenen som i forholdet til sig selv. Derfor er det svært at konfrontere den misbrugsramte med vedkommendes destruktive adfærd, da han eller hun typisk hårdnakket vil benægte, at der eksisterer et problem. Det er dog meget vigtigt, at der tages affære hurtigt, så snart et misbrug er konstateret. Og hvis du har svært ved at gribe sagen an, kan du få hjælp og vejledning fra et misbrugscenter.

Hos Behandlingscenter Stien finder du dygtige og uddannede misbrugskonsulenter, som samtidig kan hjælpe dig med at tilrettelægge et behandlings- og afvænningsforløb. Behandlingscenter Stien benytter sig af en behandlings metode, som bygger på principperne fra den populære Minnesota kur. Og hele familien kan få tilbud om behandling, hvilket vil ruste de enkelte familiemedlemmer til at støtte op om den misbrugsramte, når det atter bliver hverdag, og tilværelsen skal bygges op på ny. Kontakt https://behandlingscenter-stien.dk for mere information