Fra gammelt til nyt badekar uden udskiftning

Hvilket badekar har du derhjemme?

Det kan være det klassiske, som man ser på mange film, hvor det står placeret isoleret i badeværelset, er på løvefødder og har en vandhane for enden. Den slags er lidt gammeldags, men er kommet lidt på mode igen.

Har du derimod et badekar, der er indbygget i selve badeværelset, så kan man ofte se på fliserne, hvilken tidsalder det er fra: desto flere farver og blomster, jo ældre er det.

Så findes der jo også de små baljer, man hiver frem til at bade ens børn i, men det er ikke den slags badekar, vi skal tale om i denne artikel.

Vi skal se på de forskellige badekarstyper, som specielt de voksne bruger.

Der er næsten noget helligt ved dette badekar, for gennem snart mange år, så er badeværelset desværre blevet det eneste helle for forældrene, der ikke skal forstyrres af deres børn, kæledyr eller partner, så man kan få lidt fred for sig selv.

Hvis man skal strække tiden rigtig længe, så kan man øse vand op i badekarret, så man kan blive på badeværelset og nyde et tiltrængt varmt bad, der fjerner spændinger i kroppen og giver ro i sindet.

Derfor er det forståeligt, at man vil gøre en masse for, at ens badekar står flot og tydeligt frem, så det altid er indbydende til brug.

Man kan fjerne kalk selv, men når man opdager skår eller indgroet skidt i badekarret, så tænker man måske, det er tid til at udskifte det.

Det behøver du slet ikke, faktisk kan du nøjes med maling af badekar, men der er jo selvfølgelig ikke tale om en almindelig type af maling, som du måske forestiller dig.

Det kaldes også for emaljering af badekar, og det kan badekarsmaler.dk hjælpe dig en helt masse med at forklare om, hvordan man kan få dit badekar til at lige noget fra fordumstid.