Find dit lokale gulvfirma i Lyngby

26 august 2022
admin
image

editorial

Skal du have nye gulve? Så læs med her.

Skal jeg gøre noget for at forberede mit hjem til nye gulve?

Hvis du skal have installeret trægulve, er det vigtigt at sikre, at dine undergulve er i god stand. Det betyder, at de skal være jævne, rene og fri for snavs. Hvis du ikke er sikker på, om dit undergulv er i orden eller ej, er det bedst at rådføre sig med en professionel gulvlægger.

Hvis du skal have lagt laminat-, vinyl- eller flisegulv, skal undergulvet være rent og jævnt. Hvis de ikke er jævne, kan din gulvlægger måske udjævne dem for dig. Men hvis undergulvet er meget ujævnt, skal du måske selv udjævne det, før installationen kan finde sted.

Du bør også fjerne eventuelle møbler fra det rum, hvor det nye gulv skal lægges. Dette omfatter sofaer, stole, borde, tæpper og alt andet, der kan komme i vejen. Når det nye gulv er lagt, kan du sætte dine møbler tilbage og nyde dine nye gulve!

Skal jeg gøre noget efter mine nye gulve er installeret?

Når dine nye gulve er lagt, skal du gøre et par ting for at holde dem i god stand. Hvis du f.eks. har trægulve, skal du sørge for, at de bliver fejet og moppet regelmæssigt. Du bør også undgå at gå på dem med beskidte sko eller høje hæle.

image

Hvis du har flise- eller vinylgulve, skal du også feje og moppe dem regelmæssigt. Men du behøver ikke at bekymre dig om at gå på dem med snavsede sko eller stiletter.

Kort sagt, det er vigtigt at passe på dine nye gulve, men det er ikke svært. Bare en lille smule regelmæssig vedligeholdelse vil gøre meget for at holde dem som nye!

Har jeg brug for andet end gulvet?

Hvis du får lagt trægulve, skal du bruge fodpaneler. Det er de træstykker, der går rundt om kanten af rummet, hvor gulvet møder væggen. Fodlisterne beskytter dine vægge mod at blive beskadiget af sko og møbler, og de giver også dit rum et færdigt udseende

Du kan også få brug for underlag, hvis du får lagt laminat- eller tæppegulve. Underlag er et tyndt lag polstring, der går mellem dit undergulv og dit nye gulv. Det gør dine gulve mere behagelige at gå på og er med til at reducere støj.

Læs mere på https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_lyngby.

Flere Nyheder