Få hjælp til renovering hos din lokale maler

20 maj 2020
Astrid Pedersen

Står du og familien for at skulle flytte til en ny bolig – måske af jobmæssige årsager, eller fordi I er vokset ud af den gamle – følger måske måneders bolig jagt og stress desangående. Har familiens ejendele været pakket ned i ugevis, vil I sikkert være tilbøjelige til at flytte ind i huj og hast så snart I får drømmeboligen på hånden. Det er en sand lettelse at kunne genoptage hverdagen i nye rammer, og føle trygheden ved at have permanent tag over hovedet.

Men hvis I har mulighed derfor, er det en god idé at udsætte indflytningen til et par uger efter overtagelse af huset eller af lejligheden. Det er nemlig nu, mens boligen står tom, at I har en helt unik chance for at komme i bund med renoveringen heraf. Det indebærer for eksempel afslibning af gulve samt mindre småreparationer i de forskellige rum – og så selvfølgelig maling af alle vægge og lofter samt af det indvendige træværk. Og til dette formål er det oplagt at hyre et lokalt malerfirma.

Kan jeg ikke bare selv male den nye bolig?

Grunden til at du bør få professionel assistance til dette projekt er ikke at du ikke selv nødvendigvis har evnerne hertil. Men du er sandsynligvis stresset og presset i forbindelse med din flytning og eventuel afhænding af den gamle bolig. Og dette er ikke det bedste udgangspunkt for at kunne udføre et stykke malerarbejde – i hvert fald ikke hvis resultatet skal være smukt og holdbart.

Hvem kan hjælpe mig med indvendig maling af min nye bolig?

Uanset hvor i Danmark din nye bolig er beliggende kan du få hjælp til maling af denne hos din lokale Malerkanonen maler. Malerkanonen er et landsdækkende malerfirma med afdelinger overalt nær de største danske byer – og således også i nærheden af dig. Læs mere på https://malerkanonen.dk/ 

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?