Få hjælp til afhængighed på et misbrugscenter

Søger du som pårørende hjælp til behandling af misbrug, er det en god idé, at du gør din research grundigt. Ikke al misbrugsbehandling holder en høj kvalitet, eller kan betegnes som kompetent og kvalificeret. Mange misbrugscentre slår sig op på at kunne kurere et misbrug 100%, og selv om dette kan lyde besnærende, er det ofte et advarsels signal. En afhængighed som for eksempel alkoholisme, pillemisbrug eller ludomani kan behandles, men det øjeblik, der loves fuld helbredelse, bør man være på vagt.

Behandlingscenter Stien – misbrugsbehandling med fokus på det hele menneske

Der findes nemlig ikke nogen one size fits all behandlings metode, som kan helbrede et menneske for en afhængigheds betinget lidelse. Selv om et menneske er andet og mere end sin afhængighed, kan afhængigheden have fået så stor indflydelse på mennesket, at den er gået hen og blevet en indgroet del af eens personlighed, og ikke bare uden videre lader sig fjerne. Derfor er forudsætningen for en vellykket behandling, at der i selve forløbet fokuseres på individet, og i højere grad have fokus på erkendelsen af misbruget, og hvordan man lærer at leve med afhængigheden uden at komme ud i misbrug igen. Hos Behandlingscenter Stien tilrettelægges hvert enkelt behandlingsforløb efter den misbrugsramte egne individuelle behov.

Behandlingscenter Stien udgør, med sin rolige og uforstyrrede beliggenhed i det smukke og naturskønne Sønderjylland, de perfekte rammer for et ophold, i hvilket der er tid til heling og reflektion. Når du vælger at modtage misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Stien, får du en grundig udredning og et empatisk forløb tilrettelagt og varetaget af top kvalificeret personale. Som misbrugscenter anvender Behandlingscenter Stien Minnesota modellen som udgangspunkt for behandlingen – en gennemprøvet og anerkendt metode med gode resultater. Den misbrugsramte får en solid ballast, som kan gøre det nemmere at komme videre til en fremtidig tilværelse uden misbrug.