Danmark tilbyder så mange forskellige fiskesteder!

25 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Atter er det blevet populært at være fisker i Danmark.

Det er både som lystfisker og som dem, der dyrker det at fiske, som Danmark længe har været kendt for, om man så er som kystfisker, at man sejler ud hver dag med ens jolle og sætter garn ud, eller man går målrettet efter en specifik fisketype i en stor fiskekutter.

Men det er netop det med at være lystfisker, som der er blevet populært igen, vi skal se på, og det kan hænge sammen med, at man kommer ud i den friske natur, kobler fra det elektroniske og skal have tålmodighed og ikke mindst snildt, værktøjet og forståelse for det, man vil fange, før det giver pote.

Og tænk sig lige: vi bor i et land, hvor der sjældent er særligt mange kilometer til det nærmeste vandområde med fisk, så de fleste kan prøve kræfter med denne sport – om man fanger for at spise fiskene eller for at slippe det fri igen.

Hvor vil du gerne fiske henne i Danmark?

Som nævnt er du så heldigt stillet, at du praktisk talt kan tage cyklen fra de fleste bopæle og ud til et sted, hvor du måske kan/må fiske.

Dette gælder både steder med saltvand og ferskvand, hvorfor du nok skal beslutte dig på forhånd, hvad du gerne vil fange af fisk.

Desuden skal du også lige tjekke efter, om du har tilladelse til at fiske det givne sted, for ellers kan du måske få en bøde, hvis du bliver snuppet.

De fleste lystfiskere kan også godt lide at finde deres personlige sted, hvor de mener, at de har held til at fange fisk; om det så er overtro eller held er en anden sag, men det kan måske være lidt svært at finde den slags steder nu om stunder, hvor så mange går op i at fiske.

Friluftsbladet.dk kan indføre dig endnu mere i det med at fiske, så tjek lige stedet ud!

Flere Nyheder

18. november 2022

Hvad er babyrytmik?